Categories
Recent Entries

Archives

June 07, 2005

Vlammen en Pijn

Stroomgebied Steenachtige Tunguska, nabij het gehucht Vanavara, Autonoom gebied Evenkië, Russische Federatie
30 juni 2008, 5:17

Ruw duwden de drie mannen Luna tegen een zwartgeblakerde, kale boom. Professor Kuypers hield haar vast terwijl Igor haar handen achter de boom vastbond met ruw, jeukend touw en Alexei haar voeten en benen vastsnoerde. De kleine Sasha stond haar een paar meter verderop aan te kijken, zijn bleke gezicht spookachtig verlicht door de fakkel die naast hen in de grond gestoken was, zijn duim in zijn mond. De jonge antropologe bedacht dat ze zijn leven gered had, maar toch kon ze zich niet met haar lot verzoenen. Ze probeerde te berekenen hoe ver ze zich van het dorp bevonden, en vroeg zich af of er daar iemand was die haar kon en bovendien ook zou willen redden.

De rest van het verhaal kun je lezen op http://www.suspensestory.com/page/article/354.html

Ik werd er achtste mee bij een verhalenwedstrijd van suspensestory.com Hier is het juryrapport: http://www.suspensestory.com/page/article/396.html

En hopelijk zal het binnenkort ook gepubliceerd worden in een verhalenbundel, in een sterk verbeterde versie, samen met andere verhalen van beginnende Nederlandse en Vlaamse horrorschrijvers.

Posted by Karlien on June 7, 2005 08:07 PM
Category: Travel-related fiction
Comments
Email this page
Email this entry to:


Your email address:


Message (optional):




Designed & Hosted by the BootsnAll Travel Network